Εισαγωγή στο Αμερικανικό Κολέγιο Ποδόσφαιρο Κανόνων

0

Αμερικανικό ποδόσφαιρο εξελίχθηκε από το αγγλικό παιχνίδι του ράγκμπι. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, το πόδι σχεδόν ποτέ δεν αγγίζει τη μπάλα στο Αμερικανικό ποδόσφαιρο. (Το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι που ο περισσότερος κόσμος αποκαλεί το ποδόσφαιρο.)

Το Πεδίο είναι 100 μέτρα μακριά (και 160 μέτρα πλάτος). Στη μέση του πεδίου είναι 50 γυάρδες. Οι γραμμές είναι χαρακτηρισμένα κάθε 10 μέτρα φθίνουσα και στις δύο κατευθύνσεις από 50 γυάρδες. Έτσι, υπάρχουν δύο 40 αυλή γραμμές και όχι 60 αυλή γραμμή. Κάθε ομάδα έχει το μισό από το πεδίο (αλλάζουν πλευρές κάθε 15 λεπτά παιχνιδιού). Έτσι, οι δύο 40 αυλή γραμμές διακρίνονται από το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους. Το “μηδέν αυλή γραμμή” ονομάζεται η γραμμή του τέρματος. Οι περιοχές σε κάθε πλευρά από αυτά τα 100 μέτρα, την παράταση 10 μέτρα απ ‘ το στόχο γραμμές, που ονομάζεται το τέλος ζώνες. Ομάδες προσπαθήσει να πάρει την μπάλα παρελθόν του αντιπάλου γραμμή του τέρματος και στο τέλος της ζώνης να σκοράρει ένα touchdown. Στην άκρη της κάθε τέρμα είναι ο στόχος θέσεις που, μαζί με το σταυρό μπαρ, μοιάζει με ένα μεγάλο Χ. τα μέσα Αυτά χρησιμοποιούνται μόνο όταν μια ομάδα αποφασίζει να κλωτσήσει έναν στόχο τομέων αντί για ένα touchdown ή να κλωτσήσει για ένα επιπλέον σημείο μετά από να σημειώσει ένα touchdown. Για να πετύχει το γκολ ή παραπάνω σημείο, πρέπει να πάει η μπάλα μεταξύ των κάθετων θέσεις και πάνω από το μπαρ.

Στην άλλη κατεύθυνση, το πεδίο χωρίζεται σε τρία μέρη, αριστερά, κέντρο και δεξιά, με το hash σήματα, τα οποία είναι 60 μέτρα από κάθε πλευρά της γραμμής. Κανονικά, για κάθε παιχνίδι, η μπάλα αρχίζει εκεί που τελείωσε στο τέλος του προηγούμενο παιχνίδι. Ωστόσο, αν η μπάλα καταλήγει έξω από το κέντρο του γηπέδου, έφερε πίσω στο πλησιέστερο δίεσης οπότε παίζει ποτέ δεν ξεκινούν από τις ακραίες πλευρές του γηπέδου. Η περιοχή εκατέρωθεν του πεδίου είναι out-of-όρια.

Απαγορεύονται οι Κλωτσιές: Κατά την έναρξη του παιχνιδιού, υπάρχει μια κλήρωση για να δούμε ποια ομάδα θα φτάσει πρώτος στην μπάλα. Η ομάδα που έχει την μπάλα είναι η επίθεση, η άλλη ομάδα είναι η άμυνα. Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι δήθεν μία ώρα, αλλά διαρκεί περίπου τρεις ώρες για να παίξει, επειδή το ρολόι είναι συχνά σταματήσει για διάφορους λόγους. Το παιχνίδι χωρίζεται σε 15 λεπτά τέταρτα με ένα σημαντικό τμήμα στα 30 λεπτά που ονομάζεται μισή ώρα. Στο τέλος του πρώτου και του τρίτου τριμήνου, οι παίκτες απλώς εναλλαγή πλευρές. Η μπάλα μεταφέρεται στο αντίστοιχο σημείο στην άλλη πλευρά του γηπέδου, και το παιχνίδι συνεχίζεται. Αυτή η εναλλαγή των πλευρών εξισώνει κάθε πλεονέκτημα που οφείλεται στον ήλιο ή τον αέρα. Οι παίκτες αφήσει το πεδίο για 20 λεπτά με μισή ώρα. Μετά από μισή ώρα, η αναπαραγωγή δεν συνεχίσω από εκεί που τελείωσε. Αντ ‘ αυτού, η ομάδα που αρχικά έχασε την κλήρωση περνάει πρώτος στην μπάλα μετά το άλλο ματς.

Στην αρχή κάθε ημιχρόνου και μετά από κάθε touchdown ή field goal (όταν είναι ώρα να αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να έχει την μπάλα), η αμυνόμενη ομάδα ξεκινά με την τοποθέτηση την μπάλα σε ένα μπλουζάκι στο 35 αυλή γραμμή και να κλωτσάει την μπάλα προς την άλλη ομάδα. Αυτό είναι ένα kickoff. Η άλλη ομάδα προσπαθεί να πιάσει την μπάλα και να τρέξει πίσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν ο παίκτης πιάσει την μπάλα βλέπει να υπάρχει καμία ελπίδα να τρέχει πίσω, σηκώνει το χέρι του, ζητώντας για μια δίκαιη αλιευμάτων. Σε μια δίκαιη αλιευμάτων, η αμυνόμενη ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν και αυτός δεν μπορεί να τρέξει με την μπάλα. Αν η μπάλα κλώτσησε στη ζώνη τέλος και κανείς δεν θα το πιάσει ή ο παίκτης σύλληψη δεν τρέξει με αυτό, υπάρχει μια touchback και το πρώτο παιχνίδι ξεκινά από την επίθεση γραμμή των 25 μέτρων. Σε αντίθεση με ένα γκολ, ένα touchback δεν σκοράρει πόντους.

Down: Το αδίκημα έχει 4 παίζει ή downs για την κάλυψη 10 μέτρα ή περισσότερο. Ένα παιχνίδι τελειώνει όταν ο παίκτης με την μπάλα είτε να σταματήσει ή να πάει πέρα από τα όρια ή αν η μπάλα είναι ρίχνονται και έχασε (το οποίο ονομάζεται ατελής pass). Ένας παίκτης σταματήσει όταν τα γόνατα του να αγγίξει το έδαφος, είτε επειδή ήταν αντιμετωπιστεί από έναν αμυντικό παίκτη, ή επειδή έπεσε. Όταν ένα παιχνίδι είναι πάνω από μια επίσημη φυσά μια σφυρίχτρα. Κανονικά, οι ομάδες προσπαθούν να καλύψουν τα 10 μέτρα σε 3 παίζει ή λιγότερο. Αν δεν το κάνει σε 3 παιχνίδια, χρησιμοποιούν το 4ο κάτω για να κλωτσήσει την μπάλα προς την άλλη ομάδα. Η μπάλα δεν έχει τοποθετηθεί στο έδαφος και το κλωτσούσε, καθώς βρίσκεται σε μια σέντρα. Αντ ‘ αυτού, η μπάλα είναι έσπασε πίσω του που κλωτσά την μπάλα. Αυτό είναι το σουτ. Για ένα touchback σε ένα σουτ, η μπάλα βγαίνει έξω στην αυλή 20 γραμμή. Οι ομάδες δεν πρέπει να ποντάρεις στην 4η. Μερικές φορές, αν η απόσταση για να ολοκληρώσετε τα 10 μέτρα είναι πολύ μικρή, ή αν μια ομάδα είναι πίσω στο σκορ, θα επιλέξει να πάει για 4η κάτω, και να προσπαθήσει να ολοκληρώσει τα 10 μέτρα με άλλο έργο. Αν αποτύχουν να το κάνουν, και στις 4 κάτω, η μπάλα γύρισε πάνω από τα κάτω που καταλήγει. Στις 4 κάτω, αν είναι αρκετά κοντά για να την υπεράσπιση του γκολπόστ, το αδίκημα μπορεί επίσης να επιλέξει να κλωτσήσει έναν στόχο τομέων. Αν το γκολ δεν μπαίνει η μπάλα γύρισε προς την άλλη ομάδα που ήταν πριν από το γκολ προσπάθεια.

Αν μια ομάδα καταφέρει να προχωρούν 10 μέτρα ή περισσότερο, να πάρει ένα πρώτο down. Δηλαδή, θα πάρετε ένα νέο σύνολο των 4 downs για να κάνει άλλο ένα 10 μέτρα.

Βαθμολογία: Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να σκοράρει περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό σας. Γκολ αξίζει 6 πόντους. Μετά από ένα touchdown, η ομάδα στη συνέχεια προσπαθεί να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα γκολπόστ για να πάρετε ένα επιπλέον σημείο. Επειδή αυτό το kick δουλεύει σχεδόν πάντα, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται του γκολ ως αξίας 7 πόντους και στη συνέχεια να αφαιρέσετε ένα σημείο, αν το επιπλέον σημείο λάκτισμα είναι χαμένη. Η ομάδα που πέτυχε τα γκολ έχει τη δυνατότητα να προσπαθεί να πάρει την μπάλα προς το αντίπαλο τέρμα και πάλι σε ένα τρέξιμο ή περνώντας το παίζουν αντί να κλωτσάει και κάτι επιπλέον. Αν αυτό το σημείο δύο μετατροπής έργων, είναι δύο σημεία αντί για ένα. Αυτό είναι, ωστόσο, περισσότερο από δύο φορές τόσο δύσκολο όσο το να κλωτσάς ένα επιπλέον σημείο.

Ένα γκολ αξίζει, αξίζει 3 πόντους.

Αν ένας επιθετικός σταμάτησε στη δική του ζώνη τέλος, η υπεράσπιση σκορ ασφαλείας που είναι αξίζει 2 πόντους. Αυτό συμβαίνει σπάνια. Μετά από μια ασφάλεια, το αδίκημα πρέπει να κλωτσήσει την μπάλα στην άλλη ομάδα με ένα ελεύθερο λάκτισμα, όπου ο εκτελεστής διώχνει τη μπάλα από τα δικά 20 μέτρα από τη γραμμή. Λέγεται ελεύθερο λάκτισμα επειδή το καλό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Οι Παίκτες: Κάθε ομάδα έχει 11 παίκτες στο γήπεδο. Πριν από ένα παιχνίδι ξεκινά, στην επίθεση οι παίκτες ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος να αποφασίσει ποια play για να χρησιμοποιήσετε. Παίζει επιλέγονται κανονικά από το προπονητικό προσωπικό που το ραδιόφωνο την επιλογή τους για το τρίμηνο που στη συνέχεια λέει στους άλλους παίκτες. Τα αμυντικά οι παίκτες μπορεί επίσης να συνωθούνται για να επιλέξετε τη δική τους στρατηγική για το επόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες στη συνέχεια να έρθει στη γραμμή του ταραχή, το οποίο είναι μια νοητή γραμμή που διέρχεται από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη μέσα από την άκρη του ποδοσφαίρου πιο κοντά στην άμυνα. Κάθε ομάδα πρέπει να μείνει στη δική τους πλευρά από τη γραμμή του ταραχή, μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση.

Η επιθετική ομάδα έχει συνήθως ένα τρίμηνο πίσω (επικεφαλής της ομάδας), δύο επιπλέον παίκτες πίσω από τον επιθετικό και συχνά αποκαλείται ο αμυντικός και επιθετικός, πέντε παίκτες σε μια γραμμή μπροστά από το τέταρτο πίσω κάλεσε την επιθετική γραμμή, και τρεις δέκτες να είτε από την πλευρά της η επιθετική γραμμή που ονομάζεται σφιχτό τέλος, split τέλος. Το σφιχτό τέλος είναι κοντά στην επιθετική γραμμή του οι άλλοι είναι πιο μακριά. Το κέντρο αναπαραγωγής των πέντε linemen για την επιθετική γραμμή είναι στο κέντρο.

Η αμυντική ομάδα έχει συνήθως τέσσερα linemen μπροστά του, τρεις γραμμή υποστηρικτές πίσω τους και τέσσερις άμυνα πιο πίσω ή προς τα πλάγια, που ονομάζεται γωνία πλάτες και τις ασφάλειες.

Τα Θεατρικά έργα: Το προσβλητικό linemen όλα βάλε το ένα χέρι στο έδαφος εκτός από το κέντρο που βάζει και τα δυο χέρια πάνω στην μπάλα. Το τέταρτο πίσω στέκεται πίσω από το κέντρο με τα χέρια του ανάμεσα στο κέντρο και στα πόδια. Ο επιθετικός καλεί μια σειρά από σήματα. Μόνο το προσβλητικό παίκτες ξέρουν που το σήμα ξεκινά το παιχνίδι η άμυνα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την έναρξη του παιχνιδιού, πριν προλάβουν να αντιδράσουν. Μόλις το μυστικό σήμα είναι δεδομένη, η αναπαραγωγή ξεκινά όταν το κέντρο δίνει τη μπάλα στον επιθετικό. Το αδίκημα έχει ένα μέγιστο των 25 δευτερόλεπτα από το τέλος του προηγούμενου play για να ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι, εκτός εάν ένα τάιμ-άουτ.

Σε ένα παιχνίδι ο αμυντικός παίρνει μερικά βήματα πίσω, περιμένει κάποιον να ανοίξει, και πετάει την μπάλα σε αυτό το πρόσωπο. Αυτό το πέρασμα του δέκτη μπορεί να είναι οποιοδήποτε επιθετικό παίκτη, εκτός από ένα lineman. Κατά τη διάρκεια ένα παιχνίδι, το αμυντικό μέτωπο τέσσερις βιασύνη, ο αμυντικός, ελπίζοντας είτε να τον κάνει να ρίξει την μπάλα νωρίς ή ίσως ακόμη και τον σάκο με την αντιμετώπιση του πριν από την ρίχνει τη μπάλα. Το προσβλητικό linemen να προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε αυτό, αποκλείοντας την αμυντική linemen. Ωστόσο, το προσβλητικό lineman δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα χέρια τους, ενώ το κλείδωμα. Εν τω μεταξύ στην άμυνα κάλυψη των δέκτες (να προσπαθήσει να σταματήσει τους δέκτες από το να πάρει την μπάλα), είτε τρέχοντας με τους άντρες κάλυψη ή καλύπτοντας κάθε δέκτες στο δικό τους μέρος του τομέα στη ζώνη κάλυψης. Μερικές φορές η αμυντική ομάδα νικες, στέλνοντας ένα ή περισσότερα άμυνα μετά το τέταρτο πίσω. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο επειδή μπορεί να αφήσει ένα δέκτη ανοιχτό. αλλά αυτό δεν θα έχει σημασία αν μπορούν να λεηλατήσουν την quarterback.

Εάν το πέρασμα είναι να μην πιάσει πριν ακουμπήσει το έδαφος, αυτό είναι μια ατελής περάσει και η μπάλα επιστρέφει στην αρχική γραμμή του scrimmage. Αν περάσει επιλέγεται από (αλιεύονται) από έναν αμυντικό παίκτη, είναι η παρακολούθηση και η μπάλα γύρισε προς την άλλη ομάδα.

Σε ένα ορμητικό παίξει ο αμυντικός χέρια την μπάλα στην ουρά ή, μερικές φορές, ο αμυντικός και αυτό το άτομο τρέχει με την μπάλα. Το προσβλητικό linemen προσπαθείτε να ανοίξετε τρύπες στην αμυντική γραμμή για το σπεύδων να τρέξει μέσα, αποκλείοντας την αμυντική linemen. Αν ο σπεύδων να κρατήσει από το να χάσει την μπάλα πριν από το παιχνίδι έχει τελειώσει, υπάρχει ένα τρελό αγώνα, ενώ όλοι προσπαθούν να εφόρμηση για την μπάλα. Αν ένας αμυντικός παίκτης ανακτά την μπάλα, η μπάλα γύρισε προς την άλλη ομάδα.

Κυρώσεις: Οι άνθρωποι στο αφαιρεθεί πουκάμισα είναι οι υπάλληλοι. Εκτελούν διάφορες εργασίες, όπως το να σηκώσεις τα χέρια τους για να σηματοδοτήσει ένα touchdown ή field goal, και αποφασίζουν αν ένα πέρασμα πιάστηκε στα όρια ή εκτός ορίων, τοποθετώντας την μπάλα στην γραμμή εκκίνησης για το επόμενο παιχνίδι, τη μέτρηση για να δούμε αν 10 μέτρα έχουν καλυφθεί, και την αξιολόγηση κυρώσεις για τον κανόνα παραβάσεις. Για να καλέσετε μια ποινή, μια επίσημη παίρνει ένα κομμάτι κίτρινο ύφασμα, που ονομάζεται ποινή δείκτη ή σημαία, από την τσέπη του και το ρίχνει στο έδαφος. Στη συνέχεια, υπάρχει μια σημαία.

Παράνομη διαδικασία: Ένα προσβλητικό linemen μετακόμισε πριν από το παιχνίδι άρχισε ή ένα δέκτη, ο οποίος ήταν σε κίνηση πριν από το παιχνίδι ξεκίνησε δεν κινούνται παράλληλα με τη γραμμή του scrimmage. Ή ο πασαδόρος ήταν παρελθόν τη γραμμή του ταραχή, όταν πέταξε ένα πέρασμα. 5 αυλή ποινή.

Μη επιλέξιμες Δέκτη Κάτω πεδίο: μέσος ήταν σε πολύ προχωρημένο παρελθόν τη γραμμή του ταραχή, όταν ο επιθετικός πέταξε ένα πέρασμα. 5 αυλή ποινή.

Καθυστέρηση του Παιχνιδιού: Η επιθετική ομάδα πήρε περισσότερα από 25 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή. 5 αυλή ποινή.

Να στηρίξει την Μπάλα: Το τέταρτο πίσω πέταξε την μπάλα μακριά, αντί προς μια πιθανή δέκτης, επειδή ήταν έτοιμος να απολυθεί. 5 μέτρα και την απώλεια.

Εκτός πλευρές: Μια αμυντική παίκτης κινείται πέρα από τη γραμμή του ταραχή και είτε να έρθει σε επαφή με έναν επιθετικό παίκτη ή απέτυχε να πάρει πίσω πριν από το παιχνίδι άρχισε. 5 αυλή ποινή.

Εκμετάλλευση: Ένα προσβλητικό lineman με τα χέρια του, ενώ το κλείδωμα. 10 αυλή ποινή.

Απόκομμα, το Παράνομο Μπλοκ, Chop Block: Αποκλεισμός του παίκτη από πίσω. Αυτό μπορεί να βλάψει ένα παίκτη, επειδή δεν ξέρει το χτύπημα έρχεται. 10 μέτρα.

Pass Interference: Μπλοκάρισμα ή την αντιμετώπιση του περάσει δέκτη, ενώ η μπάλα είναι στον αέρα. Ο αμυντικός πρέπει να περιμένει μέχρι η μπάλα να φτάσει. Ωστόσο, ο αμυντικός της πιάσει την μπάλα μόνος του, οπότε μπορεί να συγκρουστεί με τον δέκτη, όπως και οι δύο προσπαθούν να κάνουν το πιάσει. Εάν υπάρχει παρεμβολή, η ποινή είναι 15 μέτρα (ή το σημείο παρεμβολής αν αυτό είναι το λιγότερο) και ένα πρώτο down δεν είναι δεδομένη, ακόμα και αν τα δέκα μέτρα δεν έχει γίνει.

Περιττή Τραχύτητα, Χοντροδούλεμα της Διέλευσης, Χοντροδούλεμα το Kicker: Αντιμετώπιση κάποιος αφού δεν έχει πλέον την μπάλα ή μετά το παιχνίδι είναι πάνω. 15 μέτρα.

Μάσκα προσώπου: Αρπάζοντας το μέτωπο του παίκτη κράνος κατά τη διάρκεια του ψαρέματος. 15 μέτρα αν κατάφωρη; 5 μέτρα αν τυχαία.

Unsportsman σαν συμπεριφορά: 15 μέτρα.

Μετά από μια ποινή λέγεται, η άλλη ομάδα μπορεί να δεχτεί ή να μειωθεί η ποινή. Όταν μια ποινή αξιολογείται, η μπάλα είναι έφερε πίσω στην αρχική γραμμή του ταραχή και η ποινή είναι να έφυγαν από εκεί. Το κάτω είναι, στη συνέχεια, επαναλαμβάνεται, εκτός εάν η ποινή περιλαμβάνει την απώλεια των κάτω. Αυτό είναι, το παιχνίδι με τα πέναλτι δεν μετράνε ως ένα από τα τέσσερα επιτρέπεται να πάρει 10 μέτρα. Έτσι, αν η ομάδα με το πέναλτι που έκανε άσχημα στο παιχνίδι, η άλλη ομάδα μπορεί να θέλετε να χαμηλώσετε την ποινή του και να αποδεχθεί το έργο.

Αν και οι δύο ομάδες να πάρετε μια ποινή για το ίδιο έργο, το έργο επαναλαμβάνεται από την αρχική γραμμή του scrimmage.

Η μέγιστη ποινή είναι η μισή απόσταση από την γραμμή του τέρματος, ακόμη και αν μια μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε διαφορετικά να αξιολογηθεί.

Το Ρολόι: Τα τελευταία δύο λεπτά του μισού μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να παίξει. Σε όλο το παιχνίδι, το ρολόι σταμάτησε κάθε φορά που υπάρχει μια ελλιπής περάσει ή ο παίκτης με την μπάλα τρέχει έξω από τα όρια. Και το ρολόι έχει σταματήσει προσωρινά όταν υπάρχει μια πρώτη κάτω, ώστε οι υπάλληλοι να μπορούν να κινηθούν οι αλυσίδες στην πλευρά του γηπέδου που χρησιμοποιούνται για να μετρήσουν τα 10 μέτρα. Και κάθε ομάδα έχει 3 τάιμ άουτ μπορούν να καλέσουν ανά εξάμηνο να σταματήσει το παιχνίδι για μερικά λεπτά. Τα τελευταία 2 λεπτά, το αδίκημα που χρησιμοποιεί ελλιπής περνά και να λειτουργήσει έξω από τα όρια για να σταματήσει το ρολόι. Σε αντίθεση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει “δύο λεπτά προειδοποίηση.”