Εράόδ Αριθμός Έργου

0

Αυτή είναι η ιστοσελίδα για τον αριθμό Έργου Εράόδ, η οποία μελετά ερευνητική συνεργασία μεταξύ μαθηματικοί.

Jστοσελίδα συντηρείται από Τζέρι Γκρόσμαν στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ. Patrick ιόντων, ένας συνταξιούχος συντάκτης στο μαθηματική Κριτικές και Ροντρίγκο Ντεκάστρο στο Πανεπιστήμιο Εθνικό Κολομβίας, Μπογκοτά παρέχεται βοήθεια στο παρελθόν. Παρακαλείστε να αντιμετωπίσει όλα τα σχόλια, προσθήκες, διορθώσεις και να Τζέρι στο grossman@oakland.edu.

αριθμοί Εράόδ έχουν ένα μέρος της λαογραφίας του μαθηματικοί σε όλο τον κόσμο για πολλά χρόνια. Για μια εισαγωγή στο έργο μας, μια περιγραφή του τι είναι οι αριθμοί ΕΓάόδ, τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για, ποιος νοιάζεται, και ούτω καθεξής, επιλέξτε το σύνδεσμο “Αυτό που όλοι είναι αυτά;” παρακάτω. Για να μάθετε ποιος Paul Εράόδ είναι, να δούμε σε αυτό το βιογραφικό στο παιδαγωγός Ιστορία των Μαθηματικών Αρχείο, ή επιλέξτε το “Πληροφορίες σχετικά με τον Παύλος Εράόδ” παρακάτω σύνδεσμο. Μερικές χρήσιμες πληροφορίες μπορούν επίσης να βρεθούν σε αυτό το άρθρο Βικιπαίδεια, η οποία μπορεί ή δεν μπορεί να είναι εντελώς ακριβής.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ:

  • Τι είναι Όλα αυτά: Γενική επισκόπηση, συμπεριλαμβανομένων μας (ομολογουμένως αυθαίρετη) κανόνες για το τι μετράει ως ερευνητική συνεργασία.
  • Των Δεδομένων: Λίστες όλων των Παύλου Εράόδ είναι συγγραφείς και τους αντίστοιχους συγγραφείς, οργανωμένη με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν επίσης σύνδεσμοι με ιστοσελίδες της ή για Εράόδ είναι συγγραφείς.
  • Γεγονότα σχετικά με αύλου Εράόδ Αριθμούς και Συνεργασίες: Στατιστικές περιγραφές του Εράόδ αριθμό δεδομένων, ένα αρχείο με το υπογράφημα που ενάγεται από το Εράόδ συγγραφείς, Εράόδ αριθμός ρεκόρ, στοιχεία για συνεργασία με τη μαθηματική έρευνα και τη συνεργασία γράφημα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων πληροφοριών σχετικά με τη δημοσίευση συνήθειες των μαθηματικών (για παράδειγμα, ο μέσος αριθμός των χαρτιών της είναι 2, και η μέση είναι περίπου 7). Αυτή η υποσελίδα έχει τα φορτία των πληροφοριών σχετικά με τη συνεργασία γράφημα και Erdös αριθμούς, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής των Εράόδ αριθμών (που κυμαίνονται έως και 13, αλλά ο μέσος όρος είναι μικρότερος από 5, και σχεδόν όλοι με ένα πεπερασμένο Εράόδ αριθμός έχει έναν αριθμό λιγότερο από 8) και “Eρdös αριθμούς από το δεύτερο είδος”.
  • Διάσημες Διαδρομές Παύλου Εράόδ: Πεδία Ολυμπιονίκες και νικητές του Βραβείου Νόμπελ έχουν μικρό Εράόδ αριθμούς.
  • Υπολογίστε το Δικό Σας Εράόδ Αριθμός: μπορεί να είναι μικρότερο από ό, τι νομίζετε.
  • Έρευνα σχετικά με τη Συνεργασία: Έγγραφα σχετικά με τη συνεργασία στον τομέα της επιστημονικής έρευνας, της συνεργασίας γραφήματα και άλλα μικρά κόσμο γραφήματα, και Erdös αριθμούς. Πολλή έρευνα γίνεται σήμερα από διάφορους επιστήμονες σε συνεργασία γραφήματα και τα συναφή θέματα.
  • Πληροφορίες σχετικά με Paul Erdös: Πληροφορίες και συνδέσμους σε βιβλία, ταινίες, άρθρα, υπομνήματα, αναμνήσεις.
  • αύλου Εράόδ Εκδόσεις: συνέχισαν να εμφανίζονται περισσότερα από δέκα χρόνια μετά το θάνατό του.
  • Σχετικές Έννοιες: Έξι βαθμούς διαχωρισμού, ο Κέβιν Μπέικον παιχνίδι Μικρές Κόσμους, ακαδημαϊκό γενεαλογία, Χανκ Άαρον, θεωρία γραφημάτων.

ΕΙΔΙΚΈΣ ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ:

Έχουμε τελειώσει την ενημέρωση των καταλόγων συγγραφείς στις 14 ιουλίου 2015.
Ένα ωραίο χαρακτηριστικό ήχο για Παύλου Εράόδ και Εράόδ αριθμούς μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο.
Ένα τμήμα του NPR πρόγραμμα “Ρώτα Με Άλλη μια” χαρακτήρισε ένα κουίζ για Εράόδ αριθμούς.
Ένα απολαυστικό βιβλίο για παιδιά σχετικά με Παύλου Εράόδ δημοσιεύθηκε: Το Αγόρι Που Αγαπούσε τα Μαθηματικά: Το Απίθανο Ζωή του Παύλου Εράόδ.
Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιήθηκε ως βάση για το 2014 Διεπιστημονική Διαγωνισμό Μόντελινγκ.
Υπάρχει ένα έργο στο εργάζεται για να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την Εράόδ αριθμός.

ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ: Τα δεδομένα που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι βασισμένα κυρίως σε όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στην MatchSciNet μέσα από τα μέσα του 2015.

Αν είστε ένας Εράόδ συγγραφέας, θα ήθελα πραγματικά εκτιμώ σας να μου στείλει μια πλήρη λίστα σας συγγραφείς (με πλήρη ονόματα).

Ένα πράγμα που θα θέλαμε πραγματικά να κάνουμε είναι να δώσει πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από τα παλιά συγγραφείς την κατάστασή σας — αν είναι ακόμα ζωντανός. Δες τη λίστα με συγγραφείς που διοργανώνονται από την ημερομηνία της πρώτης χαρτί με Εράόδ. αν δεν υπάρχει αστερίσκος μετά το όνομα, τότε μπορούμε να υποθέσουμε, ότι ο άνθρωπος είναι ακόμα ζωντανός, εκτός από όπως σημειώνεται στην προσθήκες αρχείο. Αν κάποιος έχει πληροφορίες ότι ένα ή περισσότερα από αυτά έχουν πεθάνει (ή, όπως ο Παύλου Εράόδ θα έλεγε, “αριστερά”), παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω. (Κάποιοι είναι ζωντανοί; παρακαλούμε αναφέρετε μόνο αυτά που έχουν περάσει, και να αναφέρουν μόνο Εράόδ συγγραφείς, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσε να παρατείνει την παρούσα σύμβαση σε εκείνους με Εράόδ αριθμός 2.)

Αρχικά στο http://wwwp.oakland.edu/enp/