Δωρεάν PDF

0

Συνδέσμους σε Ελεύθερο Μεθόδους και
Δωρεάν Εφαρμογές για τη Δημιουργία
Τα Έγγραφα PDF στα Windows

Υπάρχουν πολλές δωρεάν τρόπους για να δημιουργήσετε έγγραφα PDF για δωρεάν. PDFs είναι υπέροχο σταθερό-σχεδιάγραμμα εγγράφων, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο για να μετατρέψετε το PDF σε excel ή στο word για πρακτικές εφαρμογές. Τα μειονεκτήματα πτώση σε διάφορα στρατόπεδα. Υπάρχουν τα δωρεάν Web services από την Adobe και άλλους που απαιτούν να στείλετε το έγγραφο με το οποίο τους αυτοματοποιημένα προγράμματα μετατρέψετε και, στη συνέχεια, να το στείλετε πίσω. Τα μειονεκτήματα είναι: είναι περιορισμένες στον αριθμό των εγγράφων που μπορείτε να μετατρέψετε κάτω από μια καταχώριση, ή τον αριθμό του εγγράφου, μπορείτε να μετατρέψετε ανά ημέρα, ή την παραγωγή έρχεται πίσω με ένα υδατογράφημα διαφήμιση των υπηρεσιών τους σε όλες τις σελίδες (μπορείτε να το αφαιρέσετε με αυτό). Επόμενη είναι η πραγματική εφαρμογή με τα μειονεκτήματά τους. Αυτά τα δωρεάν εφαρμογές είναι συχνά περιορίζεται από τον τύπο του εγγράφου, μπορείτε να μετατρέψετε σε PDF, όπως απλό κείμενο ή HTML ή περιορίζονται σε μη εμπορική χρήση. Τέλος, υπάρχουν και οι “εκτυπωτή” δημιουργοί PDF. Μερικά από αυτά είναι nagware σε αυτό θα πρέπει να κάνετε κλικ μέσα από μια οθόνη που σας ζητά να εγγραφείτε για ένα μικρό ποσό, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα. Υπάρχουν, ωστόσο, “εκτυπωτής” δημιουργοί PDF που μόλις έχουν δημιουργήσει, σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε από οποιοδήποτε πρόγραμμα, που παράγουν ένα έγγραφο PDF, ακόμη και σε πλήρες χρώμα. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι υπάρχει κάποια δυσκολία στην ρύθμιση αυτών, αλλά μην απελπίζεστε, υπάρχουν πλήρως τεκμηριωμένες οδηγίες με εικόνες για το πώς να το κάνουμε αυτό.. Μια τελευταία προειδοποίηση, προφανώς, τα αρχεία PDF μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη, με σελιδοδείκτες, υπερσυνδέσμους, κλπ. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που εμπλέκονται με τη δημιουργία PDF για επαγγελματική χρήση, ιδιαίτερα στα Γραφικά και την Εκτύπωση Βιομηχανίες που δεν προσποιούμαι ότι καταλαβαίνω. Τα αρχεία PDF που δημιουργήθηκαν με τις παρακάτω μεθόδους είναι για απλή αρχεία PDF δεν είναι για επαγγελματική εγχειρίδια και τα παρόμοια. Θα πρέπει να πληρώσετε για το pro προγράμματα αν θέλετε να κάνετε κάτι φανταχτερό. Δεν θα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις επικόλληση στον blurbs από τις τοποθεσίες Web για όλα τα προϊόντα, μετά με δικά μου σχόλια με Πλάγια γράμματα.

Υπηρεσίες Web

http://createpdf.adobe.com/index.pl/?BP=IE – Δημιουργήστε το Adobe PDF Online είναι μια Web-hosted υπηρεσία που σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια ποικιλία των εγγράφων Adobe PDF σε αρχεία που μπορεί κάποιος να προβάλετε χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό Adobe Acrobat Reader. Υποστηριζόμενες μορφές περιλαμβάνουν το Microsoft Office αρχεία, γραφικά, σχήματα, σελίδες Web, και άλλους τύπους αρχείων. Χρησιμοποιήστε Χαρτί λήψη για να δημιουργήσετε αναζητήσιμα αρχεία PDF από σαρωμένα έγγραφα σε χαρτί. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα πρώτα πέντε αντίγραφα για δωρεάν.

http://www.pdfonline.com/ – goBCL παρέχει γρήγορη και δωρεάν μετατροπή εγγράφων σε PDF και HTML μορφές. Ως web που βασίζεται σε διακομιστή λύση, goBCL σας επιτρέπει να μετατρέψετε αυτόματα τα έγγραφααπό το PC ή το Mac σας, από το σπίτι ή το γραφείο σας από οπουδήποτε στον κόσμο! goBCL σας επιτρέπει να υποβάλει έγγραφα από το web browser σας. goBCL στη συνέχεια επεξεργάζεται το έγγραφο και, μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργεί και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μια ακριβή μορφή PDF ή HTML (πλήρης, με αρχεία JPEG) η εκπροσώπηση του εγγράφου σας. Το μέγιστο μέγεθος που μπορείτε να ανεβάσετε είναι 500K το αρχείο.. Ορίων των εγγράφων σας με 500 KB.

http://docupub.com/pdfconvert/ – Neevia Document Converter eXPress είναι μια ΔΩΡΕΆΝ web-based υπηρεσία που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα έγγραφα της επιχείρησής σας στο Adobe Portable Document Format (PDF). Adobe PDF λύνει πολλά κοινά file-sharing προβλήματα, από τη διατήρηση της εμφάνιση και την αίσθηση του αρχικού εγγράφου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, να δείτε, να περιηγηθείτε και να εκτυπώσετε έγγραφα χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό Adobe Acrobat Reader. Υποστηριζόμενες μορφές περιλαμβάνουν το Microsoft Office αρχεία, γραφικά, σχήματα, και άλλες μορφές εγγράφων. – Τα όρια των εγγράφων σας με 500 KB.

http://64.39.14.230/abcpdf/ – Χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνες και άλλα γραφικά για το δικό σας έγγραφο PDF. Μπορείτε να επιλέξετε να δείτε το έγγραφο σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης ή να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για την προβολή. Το πραγματικό έγγραφο, το ίδιο δυναμικά που δημιουργούνται και αποστέλλονται απευθείας στο web browser σαςδεν υπάρχουν αρχεία που είναι αποθηκευμένα οπουδήποτε. Σε αυτό το παράδειγμα web site θα περιορίσει το έγγραφο σε μια ενιαία σελίδα για να είναι εύκολο να δείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε multi-page έγγραφα είναι μόνο λίγες γραμμές κώδικα!

http://www.fastpdf.com/receive.php – Αυτό το θέση βάζει διαφήμιση υδατογράφημα σε κάθε σελίδα, αν μπορείτε να το κάνετε δωρεάν.

http://www.pdfconvert.ch/index.asp?lang=eNetPower PDFconvert είναι το on-line λύση για να μετατρέψετε το Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) έγγραφα, σελίδες Web, εικόνες, … σε Adobe PDF αρχεία. Σημείωση: Αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν δωρεάν. Έγγραφα που έχουν μετατραπεί μπορούν να περιλαμβάνουν υδατογράφημα. Adobe Acrobat Reader (διατίθεται δωρεάν) δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε τα έγγραφα που παράγεται. Το μέγεθος του αρχείου για τη μετατροπή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15 Mb ή 5 λεπτά σε χρόνο επεξεργασίας.- Αυτό το site μπορεί να θέσει ένα υδατογράφημα στο αρχείο που προκύπτει.

http://www.teamprinting.com/toolbox.aspτα έγγραφά σας σε απευθείας σύνδεση για να το Adobe PDF αρχεία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, μπορείτε να προβάλετε και να εκτυπώσετε. Υποστηρίζει περισσότερα από 280 μορφές! – Αυτό το site σας περιορίζει σε μία μετατροπή ανά ημέρα.

http://www.nitropdf.com/pdf-readerμεγάλη απλή σε απευθείας σύνδεση συγχώνευση αρχείων, σελίδα rearranger και σελίδα deleter των αρχείων PDF. Ενημέρωση, εμφανίζεται να έχει μεταμορφωθεί σε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF. Δεν φαίνεται να επιτρέπει σε σας για να αναδιατάξετε τις σελίδες, αλλά φαίνεται σαν μια μεγάλη αναγνώστη που επιτρέπουν τη δημιουργία PDF, η συμπλήρωση των εντύπων και πολλά άλλα πράγματα.

Πραγματικές Εφαρμογές

http://www.pdfforge.org/products/pdfcreatorτο καλύτερο δωρεάν pdf εκτυπωτή στο βιβλίο μου. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε οποιοδήποτε αρχείο jpg και άλλα πρότυπα εικόνας είδη, συμπεριλαμβανομένων των PS. Μπορεί να εγκαταστήσει Φάντασμα Σενάριο (δείτε την επόμενη ενότητα).

http://perso.wanadoo.fr/fricotin/index.htmΑυτό είναι ένα γαλλικό Εργαλείο που ονομάζεται MiniPDF 2.03. Μπορεί να βγει σε μια αγγλική έκδοση σύντομα. Πιθανώς να έχει περιορισμένη λειτουργικότητα.

http://www.easysw.com/htmldoc/ – Μετατρέπει αρχεία HTML σε μορφή PDF ή PostScript. Δημιουργεί ένα πίνακα-περιεχομένων για τα βιβλία. Δημιουργεί ευρετήριο αρχείων HTML. Δημιουργεί αρχεία on-the-fly για web εφαρμογές, από τη γραμμή εντολών για την αποδεσμευση των θέσεων εργασίας, ή από ένα GUI για το διαλογικό έργο του. Τρέχει σε πιο UNIX/Linux και Windows λειτουργικά συστήματα. Παρέχει μια διασύνδεση γραμμής εντολών για την αποδεσμευση και WWW εφαρμογές. Παρέχει μια διασύνδεση γραφικών για τη διαδραστική εργασία. – Περιορισμένη έκδοση είναι δωρεάν.

http://www.e-press.com/easy_office_premium.htmlΔωρεάν εκτεταμένη σουίτα Γραφείου για προσωπική χρήση και είναι. Μπορεί να σώσει τον επεξεργαστή κειμένου και λογιστικών φύλλων τα αρχεία σε μορφή PDF. Άδεια για την εμπορική και προσωπική εγγραφή είναι πολύ φθηνή.

http://www.fytek.com/text2pdf.htmlFyTek Κείμενο σε PDF Converter κάνει περισσότερα από απλά να μετατρέψετε σε απλό κείμενο. Μπορείτε να συμπεριλάβετε HTML-όπως ετικέτες για να προσθέσετε στις εικόνες, να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς ή το χρώμα, υπογράμμιση και να επισημάνετε το κείμενο, και άλλα. Αν θέλετε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά, να εξετάσει την εγγραφή σας, αντιγράψτε που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τις γραμματοσειρές, να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες και να χρησιμοποιήσετε μια ευρύτερη ποικιλία από τύπους εικόνας. – Δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε 50 σελίδες και μόνο μετατρέπει το κείμενο.

http://www.visagesoft.com/easypdf/ – Εύκολο PDF είναι μια εξειδικευμένη WYSIWYG περιβάλλον για γρήγορα και εύκολα δημιουργώντας το Adobe Portable Document Format (PDF) έγγραφα. Εύκολο PDF παρέχει όλη τη δύναμη για να δημιουργήσετε σοφιστικέ έγγραφα PDF, και εφαρμόστε τις συνδέσεις/hypertext σχετικά με το τελικό κείμενο. – Αυτή είναι η Word του επεξεργαστή του είδους και, αν και περιορισμένη, είναι περισσότερο από ένα Notepad ή το WordPad αντικατάστασης, πολύ καλή.

http://www.dreamscape.it/Eng/AcroPAD.htm – AcroPAD είναι ένα πρόγραμμα πολύ παρόμοια με το Notepad; οι κύριες διαφορές είναι: η γραμμή εργαλείων με τα κουμπιά για να ανοίξετε/αποθηκεύσετε κ. λπ. τα αρχεία, τη δυνατότητα να ανοίξει τα αρχεία RTF (π. χ. από το WinWord), και ιδίως το “Αποθήκευση ως PDF” Μενού! AcroPAD επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να αντιγράψετε το κείμενο από τα έγγραφα τους σε MSWord ή Excel και να το επικολλήσετε μέσα, στη συνέχεια, να μπορούν να εξάγουν τα πάντα σε μορφή PDF, χωρίς την ανάγκη για Adobe Acrobat ™. Δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με απλά να αντιγράψετε το 600Kbytes εκτελέσιμο και όλα τα έργα! Το πρόγραμμα είναι εντελώς Δωρεάν και είναι απλά ένα πείραμα για να δούμε τι μπορεί να γίνει με το στοιχείο PDFREPORT – παραγωγός-ολόκληρο το κείμενο είναι ένα θέμα από μόνο μία εντολή: TEXTOUT(). – WordPad αντικατάσταση αποθηκεύσετε σε μορφή PDF.

http://www.websupergoo.com/abcpdf-1.htmABCpdf πάρει από κοντά και προσωπικά! Γιατί δεν χρησιμοποιείτε προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης και πηγαίνει Απευθείας σε PDF? είναι απίστευτα γρήγορο. Επειδή είναι Πλήρως Τόσο με Σπείρωμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ευελιξία μέσα από ASP, VB και υπό COM+, MTS ή .NET. ABCpdf είναι απλό αλλά ισχυρό. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μέχρι την ταχύτητα και την παραγωγική εντός δέκα λεπτά. Ωστόσο, αν θέλετε μια χαρά χαμηλό επίπεδο ελέγχου που μπορεί να έχει αυτό με ABCpdf. – Αυτό είναι δωρεάν, αν βάλετε ένα σύνδεσμο στην Ιστοσελίδα τους σχετικά με το δικό σου, θα εγκρίνει και θα σας στείλουμε ένα κλειδί άδειας χρήσης. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

http://archives.scovetta.com/pub/simtelnet/win95/txtutl/ttpdf.exeτο Λογισμικό που μετατρέπει τα έγγραφα κειμένου (.txt) Αρχεία PDF, προσθέτει, επίσης, σελίδες και σας επιτρέπει να εισάγετε πληροφορίες για το αρχείο, όπως το συντάκτη, πνευματικών δικαιωμάτων, κ. λπ. Ενημέρωση 0 05/31/2014 – μόλις κατεβάσετε το app. Μπορεί να είναι ένα Windows 95, αλλά αυτό πράγματι δεν λειτουργεί σε Windows 8.1 με ειδική διαμόρφωση, αν και, ίσως απλά αρχεία κειμένου.

Εκτυπωτή Μεθόδους

Όλες αυτές οι μέθοδοι, εκτός από την τελευταία, περιλαμβάνει τη χρήση Ghostscipt, και GSView και μερικές φορές Redmon. Και τα τρία προγράμματα χρησιμοποιούν είτε την άδεια GNU δημόσια άδεια ή του Αλαντίν Δωρεάν Άδεια Δημόσιας χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν στενώσεις που δεν καταλαβαίνουμε ακόμα για την πώληση του λογισμικού ή ένα παράγωγο για τα χρήματα.
http://sourceforge.net/projects/ghostword/ – αυτή είναι η Gnu έκδοση του Ghostscript, και λειτουργεί καλά με όλες τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω. Ghostscript είναι ένα πρόγραμμα γραμμής εντολών που μεταξύ άλλων μετατρέπει αρχεία Postscript σε PDF αρχεία. Εάν εγκαταστήσετε μια “εικονική” Postscript εκτυπωτή στον υπολογιστή σας με Windows, και πες του να πραγματοποιήσει εκτύπωση σε αρχείο, θα παράγει ένα αρχείο PostScript ή PS αρχείο. Αν βάλετε στη σωστή εντολές στη γραμμή εντολών του προγράμματος, θα το μετατρέψει σε ένα αρχείο PDF. Οι εντολές όμως είναι πολύ περίπλοκη. Υπάρχει λύση όμως, και GSView παρέχει. Δείτε το επόμενο link.

http://www.cs.wisc.edu/~ghost/gsview/index.htm – GSView είναι ένα πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, όπως το Acrobat Reader, αλλά περισσότερα. Πρόκειται για ένα Windows διεπαφή GUI για το Ghostscript, και, ως εκ τούτου, με ένα κλικ ζευγάρι, που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα PS αρχείο σε ένα αρχείο PDF. Το σύνολο των επιχειρήσεων από τη ρύθμιση οι δύο επάνω και την εγκατάσταση του εκτυπωτή PostScript, εξηγείται στην επόμενη σύνδεση.

http://kenchiro.tripod.com/howtoPDF.html – ίσως πιο προσιτή σειρά από οδηγίες για τα ανωτέρω.

http://sourceforge.net/projects/ghostword/ – GhostWord είναι μια διεπαφή για το πακέτο GhostScript, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έγγραφα PDF από το Microsoft Word, Excel ή PowerPoint. GhostWord εγκαθιστά η ίδια στο Word, το Excel και το PowerPoint, και μπορείτε να μετατρέψετε τα έγγραφα με απλά κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο. GhostWord είναι δωρεάν. Μπορείτε ελεύθερα να το αντιγράψετε και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς χρέωση.

http://home.hccnet.nl/s.vd.palen/ – FreeDist είναι ένα δωρεάν distiller (σε συνδυασμό με το Ghostscript). Μπορεί να μετατρέψει αρχεία postscript που τοποθετούνται σε ένα “φάκελο που παρακολουθείται”, αυτόματα σε PDF. Μπορεί επίσης να συνθέσετε πολλά postscript ή PDF αρχεία σε ένα PDF με τη σειρά που σας αρέσει. FreeDist μπορεί να αντιμετωπίσει με καθαρό postscript αρχεία με επέκταση eps, cp, plt και prn. – Αυτό συνεπάγεται ελαφρώς πιο αυτοματισμού. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε GSView, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινήσετε σας δημιουργήθηκε πρόσφατα αρχεία PostScript σε ένα προκαθορισμένο φάκελο.

Σημείωση: το επόμενο σετ εκτυπωτή μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση της Redmon. Αυτά είναι λίγο δύσκολο να οριστεί, και θα παράσχει ένα σύνδεσμο αργότερα σε ένα πιο γενικό σύνολο οδηγίες για την εγκατάσταση του πρώτου προγράμματος. Ωστόσο, τη στιγμή που αυτά έχουν συσταθεί, δεν υπάρχει ενδιάμεσο βήμα για το άνοιγμα του GSView για να μετατρέψετε το PS έγγραφο. Μπορείτε απλά να εκτυπώσετε PostScript εικονική εκτυπωτή και τα αρχεία PDF δημιουργούνται. Redmon παράγει μια εικονική θύρα εκτυπωτή για το ομοίωμα του εκτυπωτή, και στη συνέχεια ανακατευθύνει την έξοδο σε Ghostscript, με τις σωστές παραμέτρους, και voila, έχετε ένα αρχείο PDF. Μπορείτε ακόμη και να μετονομάσετε τον εκτυπωτή σας για να “PDF Creator”.

http://www.cs.wisc.edu/~ghost/redmon/index.htm – Redmon μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

http://archives.scovetta.com/pub/simtelnet/win95/print/fpdfz_95.zip – Δωρεάν PDF είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε PDF απλά με την εκτύπωση για την “Δημιουργία PDF” εκτυπωτή, από οποιοδήποτε Windows 9x/ME αίτηση δωρεάν! Δωρεάν PDF γέφυρες μεταξύ RedMon (που ανήκει Ghostgum Software Pty Ltd) και Aladdin Ghostscript (που ανήκει Aladdin Επιχειρήσεις), απλουστεύοντας έτσι τη δημιουργία PDF διαδικασία, παρέχοντας χρήσιμες επιλογές και είναι εύκολο στη χρήση τους. Διαμόρφωση των προγραμμάτων απαιτεί την κατανόηση και λίγη προσπάθεια από μέρους σας. – Δεν πρέπει να τεθεί εκτός από τη διαφήμιση και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης, αυτό είναι ένα καλό πρόγραμμα. Αυτό είναι το πρόγραμμα που ελπίζω στο μέλλον να δημιουργηθεί ένα πιο γενικευμένο σύνολο οδηγιών. Αρκεί να πούμε ότι παρά το ό, τι είτε οδηγίες, μπορεί να φαίνεται να το πω εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GNU έκδοση του Ghostscript, απλά φροντίστε να το σημείο το pdfConverter να το bin/gswin32c.exe που κάτω από την κανονική εγκατάσταση, θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από την C:/gs/gs[η έκδοση εδώ]/ φάκελο.

http://download.cnet.com/PDF-Ghostscript-Tool/3000-2088_4-10143616.html – PDF Ghostscript εργαλείο είναι ένα ισχυρό περιβάλλον για την RedMon και το Ghostscript – δωρεάν Postscript και PDF διερμηνέα. RedMon ανακατευθύνσεις του εκτυπωτή εξόδου σε ένα εξωτερικό πρόγραμμα και το Ghostscript μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία PostScript σε PDF αρχεία. PDF Ghostscript το εργαλείο λαμβάνει τα δεδομένα εκτυπωτή από το RedMon και δημιουργεί αρχεία PDF με το Ghostscript. Με το PDF Ghostscript το εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία PDF, εύκολα και δωρεάν! – Αυτό είναι ένα παρόμοιο εργαλείο από τη Γερμανία, και μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο, και πιο εύκολο να ρυθμίσετε. Υπάρχουν αγγλικές οδηγίες. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα PS πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή, όπως το Tektronix αυτή που αναφέρεται στις παραπάνω οδηγίες. Το Adobe πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή εδώ, θα πρέπει να εργαστούν σε χρώμα.

http://home.hccnet.nl/s.vd.palen/ – Αυτό είναι ένα τρίτο, με ένα άγριο περιβάλλον που είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω (το λευκό τρεις κύκλους στην επάνω αριστερή γωνία δεν είναι διακόσμηση, αλλά είναι τα μικρά κουμπιά μιλάει για). Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης την προσθήκη πολλών αρχείων PS (έτσι τίποτα τυπωμένο, για να σας εικονική PS εκτυπωτή, ακόμη και από διαφορετικά προγράμματα) σε ένα αρχείο PDF.

http://site4.pdf995.com/download.html – Pdf995 είναι ο γρήγορος, προσιτός τρόπος να δημιουργηθούν τα επαγγελματικός-ποιοτικά έγγραφα στη δημοφιλή μορφή αρχείου PDF. Το εύκολο στη χρήση interface σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αρχεία PDF από απλά επιλέγοντας το “Print” εντολή από οποιαδήποτε εφαρμογή, δημιουργώντας τα έγγραφα που μπορούν να αντιμετωπισθούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή με έναν θεατή PDF. Pdf995 υποστηρίζει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως σελιδοδείκτες, συνδέσεις και αυτόματα συνδέοντας ένα PDF σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή. Pdf995 είναι δωρεάν, πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό. Αυτό δεν λήγει, και δεν περιορίζει ή να επισημάνετε τα έγγραφα PDF σας με οποιονδήποτε τρόπο. Το download είναι δωρεάν. Μια φορά στον υπολογιστή σας, απλά κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δημιουργία επαγγελματικός-ποιότητας PDF αρχεία με το γρήγορο και προσιτό τρόπο. – Αυτό είναι πολύ ωραίο και εύκολο στη χρήση, εκτός από την nagware στοιχείο. Δεν χρησιμοποιεί το Ghostscript, το GSView ή Redmon.

Αρχικά στο http://www.pruittfamily.com/paul/freepdf.htm