ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΟΥΣ: Ζωή και τις Ανακαλύψεις των 15 Μεγάλη Επιστήμονες Υπολογιστών – Anguerde

ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΟΥΣ: Ζωή και τις Ανακαλύψεις των 15 Μεγάλη Επιστήμονες Υπολογιστών

0

Επιστήμη των υπολογιστών είναι μια από τις πιο σημαντικές δυνάμεις που διαμορφώνουν τη σημερινή κοινωνία και το μέλλον, όμως είναι ένα από τα λιγότερο κατανοητά. Ποιος έκανε τις βασικές ανακαλύψεις και πώς το κάνουν?

ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΟΥΣ εισάγει τους αναγνώστες στα 15 του πλανήτη, είναι πρωτίστως οι επιστήμονες των υπολογιστών, των οποίων οι οκτώ νικητές του Βραβείο θρωσης, computing Νόμπελ. Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τον εαυτό τους σε συναρπαστικές ιστορίες για τις αρχές του εμπνεύσεις και επιρροές, τη συμβολή τους στην επιστήμη των υπολογιστών και τις σκέψεις τους σχετικά με τις εκρηκτικές μέλλον.

Γιατί Πρέπει να Γράψετε το Βιβλίο?

Φανταστείτε την επίσκεψη του Ισαάκ Νεύτωνα στο 1690. Μπορείτε να ρωτήσετε για τις απόψεις του σχετικά με δυνάμεις αδράνειας και μπορεί να σου πει τις αναμνήσεις του από την αγροτική ζωή. Είναι το προνόμιο να μιλάω με τους ζωντανούς Ισαάκ Νιούτον της Επιστήμης των Υπολογιστών που μας ενέπνευσε για να γράψετε Το Μυαλό Τους.

Αυτό που οι Κριτικοί Λένε….

Το Μυαλό Τους: η ζωή και οι ανακαλύψεις των 15 Μεγάλη Επιστήμονες Υπολογιστών του Dennis Shasha και Cathy Lazere είναι μια συναρπαστική συλλογή των προφίλ και συνεντεύξειςεπιστήμη των Υπολογιστών στη σύγχρονη μορφή της, πηγαίνει πίσω μόνο και μόνο για να το 1930, και οι περισσότεροι από τους πρωτοπόρους είναι ακόμα ζωντανός. Είναι όπως αν θα πρέπει να μιλήσω με τον Ευκλείδη, τον Αρχιμήδη και το Galileo.

L. R. Shannon, “Ψηφιακή Ιστορία,” Οι Νιου Γιορκ Ταιμς, την Επιστήμη Φορές την ενότητα, Tην τρίτη, Aυγούστου 29, 1995


Θα θέλατε να γίνει, ή να γεννήσει, ένα κόσμο που αλλάζει επιστήμονας πληροφορικής; Δεν υπάρχουν σκληρά και γρήγορα μυστικά της επιτυχίας, αλλά κρίνοντας από τις σύντομες βιογραφίες που βρέθηκαν σε αυτό το βιβλίο, μεγαλοφυίες υπολογιστή είναι δύσπιστοι, αλλά ανοιχτόμυαλοι, περίεργος και διασκέδαση-αγαπώντας, πρώιμη, καθώς και πεισματάρης, ανεξάρτητο από το σημείο του να είναι πρόβλημα. Don Knuth, πρωτοπόρος στην αλγορίθμους, στην όγδοη τάξη βρέθηκαν περισσότερα από 2.000 λύσεις για μια σοκολάτα maker παιχνίδι λέξη από τον κατασκευαστή σκέψη υπήρχε; Ο Daniel Hillis, ιδρυτής μαζική παράλληλη επεξεργασία, σχεδιασμένα παιχνίδια για το Milton Bradley, ενώ συμμετέχουν M.I.T. το Ταραξίες; Ναι, αν αυτό περιλαμβάνει twitting αρχή, για τον εφευρέτη της FORTRAN, John Backus, μισούσα το σχολείο τόσο πολύ κόπηκε τάξεις, ενώ ο Alan C. Kay, προγραμματιστής του αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού, που είχε ανασταλεί από το Μπρούκλιν Τεχνικά Υψηλή για ανυποταξία…. Ο Dennis Shasha και Cathy Lazere έχουν γράψει ένα φιλικό και κατατοπιστικό οδηγό για τη μια ομάδα επιστημόνων που έχουν — είτε το αναγνωρίζουμε είτε όχι — σε μεγάλο βαθμό διαμορφωμένο από τον κόσμο που θεωρούμε δεδομένο.

— Chris Goodrich, Κριτική Βιβλίου Των, Κυριακή, Νοέμβριο 12, 1995


Το Μυαλό Τους είναι γραμμένο με διαύγεια, με συνέπεια ενδιαφέρουσα, γεμάτη όμορφες ιδέες, παραδείγματα και ιστορίες, και γενικά εμπνέει. Επίσης, πολλή διασκέδαση.

David Gelernter, Καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο του Yale, συγγραφέας του Καθρέφτη Κόσμους και 1939: Ο Χαμένος Κόσμος του Δίκαιο.


Δείτε Για Τον Εαυτό Σας

Έχουμε αποσπάσματα από την εισαγωγή και την απαρχή τέσσερα κεφάλαια, για να σας δώσω μια γεύση του τι είναι στο βιβλίο.

Εισαγωγή
Μέρος 1: Οι Γλωσσολόγοι
John Backus
John McCarthy
Alan Kay
Μέρος 2: Αλγόρυθμιστς
Edsger Dijkstra
Michael Rabin
Donald Knuth
Leslie Lamport
Robert Tarjan
Steve Cook και Leonid Levin
Μέρος 3: Αρχιτέκτονες
Fred Brooks
Burton Smith
Danny Hillis
Μέρος 4: Γλύπτες της Μηχανής Νοημοσύνη
Edward Feigenbaum
Doug Lenat
Τα μυστικά της Επιτυχίας
Τα Επόμενα 25 Χρόνια
Γλωσσάρι
Αναφορές
Το βιβλίο περιλαμβάνει, επίσης, φωτογραφίες από τους επιστήμονες σε διάφορες ηλικίες. Δείτε αν μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποιους από τους δημιουργούς του αυτό το πεδίο.


Ένα Μικρό δείγμα από τα Ανέκδοτα

Το παζλ που ξεκίνησε την πολυπλοκότητα θεωρία.
Πού Dijkstra ήταν όταν ανακάλυψε τη συντομότερη διαδρομή αλγόριθμο.
Πώς ο Richard Feynman ενεπλάκη σε ο Danny Hill Σύνδεση της Μηχανής.


Πώς Μπορώ Να Παραγγείλω Ένα Αντίγραφο?

Για να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου: (ΗΠΑ και Καναδά) 1-800-777-4643; (Άλλη Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική) (49) 30-82-071, το Βερολίνο, το γραφείο και την Ασία και την Αυστραλία) (852) 72-73-96-98, το Χονγκ Κονγκ γραφείο.

Για να παραγγείλετε μέσω e-mail από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, και το Μεξικό.

Για να παραγγείλετε μέσω e-mail από οπουδήποτε αλλού.


Τι να Καθορίσετε με τη Σειρά

OUT OF THEIR MINDS: the lives and discoveries of 15 great computer scientists by Dennis Shasha and Cathy Lazere.
ISBN: 0-387-97992-1
Publication date: August, 1995.
Publisher: Copernicus/ An Imprint of Springer-Verlag, New York, Inc./175 Fifth Avenue/ New York, New York 10010
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: $23 (ΗΠΑ) $33 (Καναδάς)
Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Παρακαλούμε να τις στείλετε στο shasha@cs.nyu.edu.

Αρχικά στο http://cs.nyu.edu/cs/faculty/shasha/outofmind.html